Hande Sehim İle Et Pişirme Teknikleri

Açıklama

Mutfaksever Yemek Atölyesi | Et Pişirme Teknikleri

Hande Sehim Chef eşliğinde Mutfaksever Yemek Atölyesi'nin Et Pişirme Tekniklerinde buluşuyoruz! 

 

Mutfaksever Yemek Atölyesi'nde Et Pişirme Tekniklerinde ilk olarak,

Hande Chef'in tezgahında etin bölümlerini, özelliklerini ve marinasyonu üzerine konuşuyoruz,

Et Pişirme Tekniklerinde öğrendiklerimiz;

- Roast Beef, Bonfile ,Kuzu Kaburga, Küşneme nasıl marine edilir, nasıl mühürlenir, nasıl pişirilir, nasıl saklanır ve kaç gün içerisinde tüketilmeli, hangi yemeklerde kullanılabilir?

-Damak tadınız az, orta veya iyi pişmiş etlerden hangisine uygun?

 

Antrikotları pişirmek için hepimiz kendi tezgahımıza geçiyoruz ardından servislerimizi hazırlayıp hepbirlikte masamıza geçiyoruz. Hazırladığımız tüm Roast Beef, Bonfile ,Kuzu Kaburga, Küşneme ve Antrikotları afiyetle yeme kısmına geçiyoruz! 

Ekşi Mayalı Ekmeki, Kombu Çayı ve özel salata ve soslarımız masanızda etlerinize lezzet katacak!